10.03.2024 | 11:12
Изнудват Борисов с „Магнитски“, за да клекне на кабинет и остави Асен Василев финансов министър
Отъде никому неизвестна преподавателка знае, че в новия списък щяло да има българи? ППДБ разчитат на крехката психика на вожда на ГЕРБ

„Добрите сили“ открито изнудват Бойко Борисов да клекне за кабинет с ППДБ чрез позната бухалка – тъй наречения закон „Магнитски“ на САЩ.  В деня, в който стартираха преговори за ротацията, слабо известна университетска преподавателка излезе по БНТ и обяви, че има нов списък със санкционирани българи по „Магнитски“ и той ще бъде обявен до края на март.

Странно е откъде проф. Гергана Йорданова има подобна информация, която се води строго конфиденциална. Едва ли не тя се разхожда свободно из Белия дом и администрацията там й дава отчети.Според Йорданова списъкът вече дори бил на бюрото на президента Байдън?!  Той обаче щял да реши дали да го оповести, или да го остави за…следващата президентска администрация.

Конспиративната информация бе щедро тиражирана от медии около кръга ППДБ, като във форумите и социалните мрежи заваляха предположения, че санкционирани ще бъдат висши политици и кметове на големи градове от ГЕРБ. Както и олигарси, свързани с партията на Борисов.  Това е предупреждение към ГЕРБ да бъдат по-сговорчиви при преговорите и да оставят Асен Василев финансов министър.

Разчитало се на крехката психика на Борисов, създавала се нездрава среда от клюки, интриги, спекулации и необосновани предположения.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране