14.04.2016 | 0:01
Кадиев предлагал за ДАИ човек с фалшива диплома
Депутатът бил в близки отношения със съпругата на протежето Николай, заяви министър Московски

Скандал в парламента между министър Ивайло Московски и депутата Георги Кадиев. Отцепилият се от БСП народен избраник се опита да атакува транспортния министър, но бе изобличен в лобизъм.

„Предложението за Цветелин Цветанов дойде след няколко опита от моя страна да привлека няколко други човека в Автомобилна администрация. Категорично Цецка Цачева няма никакво отношение към назначението. Отговорността си е само моя“, обяви Московски по време на изслушването си от ресорната комисия в Народното събрание в отговор на въпрос на депутата Кадиев, кой е предложил Цветелин Цветанов за този пост.

”Вие ми предлагахте човек с фалшива диплома”, контрира Московски и продължи да изобличава депутата: ”С жена му сте в много близки отношения”. Московски дори предложи на народния представител да извадят разпечатки от мобилните си телефони, с които можело да се докаже, че Кадиев и предложеният от него кандидат за ДАИ на име Николай, се познават.

Георги Кадиев от своя страна отхвърли твърденията на транспортния министър, че му е предлагал човек за поста на шеф на Автомобилна администрация и попита: ”Кой съм аз, че да предлагам хора”. Въпреки това той се досети, кой е въпросният Николай и дори коментира, че съпругата му работи в Министерство на финансите. „Сега трябва да обяснявам на жена си, в какви близки отношения съм с тази жена“, сконфузи се депутатът.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране