24.01.2024 | 16:32
Кой депутат се снима в гей оргии?
Цончо Ганев и Явор Божанков си размениха тежки реплики в парламента

Обичайните заподозрени, които всяка седмица развихрят по един секс скандал в парламента, за пореден път изпаднаха в творческо вдъхновение на трибуната в Народното събрание. Поредните грозни реплики и нападки и този път си размениха Цончо Ганев от „Възраждане“ и Явор Божанков от „Продължаваме промяната“.

Циркът се разигра по време на дебатите за промени в Правилника за организацията и дейността на Народното събрание. Цончо Ганев от „Възраждане“ обвини управляващите, че правят политическа лустрация, като намеси и темата за имотните сделки на Асен Василев и Даниел Лорер. „Мачкат опозицията и си въртят имотни далавери“, заяви Ганев.

След тази реплика на трибуната излезе Явор Божанков от „Продължаваме промяната – Демократична България“ и го контрира:  „Цончо Ганев говори по всякви други теми, но не и по темата на дебатите. Явно той има опит с имотните сделки. Говоря за апартамента на сина му, Силвестър май се казваше. Всички знаем как е купен този апартамент и г-н Ганев има опит в тези далавери“, заяви Божанков.

Този удар очевидно напълно изкара Цончо Ганев от равновесие и той избухна: „Лицето Божанков не спира да заплашва мен и семейството ми. Вместо да коментира семейството ми, лицето Божанков да излезе и да коментира видео записите на гей оргии, в които участва и той“,  обяви разпалено Ганев. В този сюблимен момент обаче зам.-председателят на парламента Росица Кирова му спря микрофона.

2 коментара

  1. Едгар Алън По каза:

    Не е тайна, че от години Парламентът е пълен с педерасти.

  2. кампютьер - филасуоф каза:

    Тия лица във същност не са лица, а задници, но това е тайна – за малцина!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране