09.07.2015 | 10:46
Кой открадна слушалките на Министерски съвет?
Три броя устройства за симуланен превод изчезнали след "Партньорство за здраве"

От Министерски съвет са алармирали Министерството на здравеопазването, че след вчерашното трето заседание на „Партньорство за здраве“ в Гранитната зала е установена липсата на 3 бр. слушалки за симултантен превод.

Тези слушалки не са предназначени за индивидуална употреба, а се водят на Министерски съвет под определен инвентарен номер. Такъв зов за помощ се получи днес в редакциите на медии, за които се предполага ,че са имали представител на събитието.От пресцентъра на здравеопазването умоляват в случай, че някой по погрешка е взел слушалки, да се свърже с нас, за да ги предадем на Министерски съвет. Колеги, които очевидно са присъствали на въпросното събитие реагираха веднага: „Кофти че някаква сянка ще тегне над ресорната колегия. В този смисъл – надявам се че сте препратили подобна молба за съдействие и на партньорите за здраве!”

Въпросът с откраднатите слушалки само показва нещо отдавна познато- у нас всичко се краде, дори и да не може да се използва. Така че да се учудваме ли на случилото се с КТБ, на потъналите държавни пари в търгове за обществени поръчки и на състоянието на родната енергетика. Сигурно е само едно- няма и няма да има хванати и наказани. Така че спокойно, колеги, слушалките са ценна вещ, може и да ви потрябват. А и вероятно изглеждат готино, все пак са купувани от Министерски съвет.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране