07.01.2018 | 21:17
„Кошаревски свидетел“ на МВР твърди: Росен беше в състояние да убие шестима
Убиецът споделил пред Драгомир за връзката си с Кети, станал "друг човек" след скандал с нея

МВР пусна „кашоревски свидетел“, за да разказва абсурдни истории за очаквано „самоубилия“ се Росен Ангелов, за когото се твърди, че е шесторният убиец от Нови Искър.

Очаквано въпросният свидетел цъфна пред БТВ. Драгомир е един от хората, които познават най-добре издирваният Росен Ангелов. Работили заедно последната година и половина. Описва го като „много сприхав” и „потаен”. За последно го видял на 1 януари, денят след убийството. Излъгал, че брат му е починал и отива на погребение. Иначе изглеждал „нормален”.

Росен Ангелов споделил и за връзката си с Кети Кюхова. Запознали се на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември. „Откакто се скараха последния месец почна да стана особен”, споделя Драгомир. Ангелов и Кюхова продължили да си пишат, но станал „съвсем различен човек”. Способен ли е обаче да убие шестима души? „Според мен, да”, отговаря работодателят му.

Килърът тренирал всеки ден, поддържал изключителна форма и бил много издръжлив: „Обяснявал ми е в легиона какви тренировки са правили (…) Беше набит, трениран, много издръжлив. На ден изминавал до 20 километра пеша”. Винаги ходел с раница, в която си носел дрехи. Не се разделял и с пистолета си, бил отличен стрелец. Драгомир е човекът, който съдейства на полицията и ги води до вилата в Луково, малко след като разследващите установяват, че той е автор на шесторното убийство.

Според свидетеля, Ангелов е избягал, след като униформени влезли в друга къща наблизо. Срещнахме се с него преди информацията за откритото тяло на прострелял се мъж. Драгомир не криеше, че се притеснява за живота си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране