31.12.2023 | 11:47
Лили Иванова обидена на Нова тв след репортаж от дом за сираци за Доротея
Жената поразително приличала на нея на млади години

От години Лили Иванова не дава интервюта за Нова тв и общува единствено с конкурентната бТВ. Причината за това й решение се оказа съвсем неочаквана – бТВ разполагали с модерна камера с филтър, която замазвали бръчките й, каквато Нова тв нямат налична.

Заради това звездата на естрадата не е гостувала в нито едно предаване на Нова тв от 2008 г. за сметка на това с охота се изказва пред бТВ, а понякога и в предаването на Георги Любенов по БНТ, но не и в Нова тв, пише „Уикенд“.

Известна журналистка разкрива, че певицата ходела с удоволствие да й правят реклама в бТВ, но с едно условие – да седи в стола й, а тя – в креслото за гости насреща. Чудела се защо, а след това операторите й разкрили, че предпочитала едната си страна. След това се преместила в Нова тв, но когато я поканила за интервю, певицата изрично я попитала дали има специална камера като тази в бТВ, заглаждаща всички несъвършенства по лицето. След като станало ясно, че медията не разполага с такава, интервюто било категорично отказано. Затова звездата продължава да работи с бТВ.

И тук е моментът да отбележим, че ако някой от водещите си мисли, че тя има специално отношение към него, много греши. Истината е проста – въпрос на филтър…Оказва се, че и БНТ не разполагат с такава камера в наличност, но водещият Георги Любенов успял да уреди наемането й срещу сериозна сума, отпусната от ръководството на медията. Така певицата дава два пъти интервю за предаването му, което обаче се взима в апартамента й, а не в студиото, след което щателно се монтира.

Всеизвестен е фактът, че Иванова публикува само силно обработени кадри и винаги забранява да бъде снимана на живо по време на концертите й. Публично е обвинявала журналисти, пуснали я в натурален вид, че „нарочно я състаряват и загрозяват на снимки“.

Запознати обаче твърдят, че освен липсата на специална камера, Нова тв загубила доверието на певицата след като през 2011 г. в несъществуващото вече „Вечерно шоу на Иван и Андрей“, бе излъчен репортаж от дом за сираци, в който се смята, че е въдворена незаконната дъщеря на звездата – Доротея, която вече е жена на възраст и поразително прилича на младата Лили.

Естрадната икона побесняла от този репортаж и дори обмисляла да съди медията, както и продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, но в крайна сметка всичко се разминало без съдебни дела. От тогава обаче певицата е крайно обидена на медията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране