22.02.2016 | 0:01
Лупи щял да обединява левицата
Александър Томов се завръща в активната политика

След „Кремиковци“ и ЦСКА Александър Томов се завръща в активната политика, за да спаси България и да обедини лявото. Тази заявка той направи по време на 14-ия конгрес на партията „Българска социалдемокрация – Евролевица“, който протича под надслов „За общ опозиционен блок“ и събра представители на БСП в лицето на зам.-председателя на партията Бойко Великов, лидера на БСП София Калоян Паргов, както и лидера на „Движение 21“ Татяна Дончева.

Ние се връщаме, от нас има нужда, заяви пред делегатите на конгреса Александър Томов. Той направи остра критика на българския преход. Очакванията на нашия народ бяха други, коментира Томов. Хората очаквали по-достоен живот, по-успешно европейско членство и перспектива.
„Нуждаем се от опозиционно обединение. Нуждаем се от опозиционен блок“, категоричен бе той.

Обединението се налагало, защото, по думите му, премиерът Бойко Борисов управлява по схемата „разделяй и владей“. За предстоящите президентски избори Александър Томов предлага да се направят предварителни избори за единен ляв кандидат, като този изборен процес трябва да приключи до края на юни месец.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране