22.02.2024 | 18:14
Мартин Нотариуса давал по 400 лева бакшиш
Застреляният Божанов бил страшно конте, редовно се епилирал задника

Показно разстреляният от наемен убиец шеф на банда за имотни измами, рекет, сплашване и изнудване на съдии и прокурори Мартин Божанов-Нотариуса е бил изключително суетно конте, разказват негови познати, цитирани от столичен таблоид. 50-годишният мъж посещавал фризьор поне веднъж в седмицата и ходил два пъти на масаж на цялото тяло.

Когато го подстригвали с машинка, обожавал да му правят масаж на скалпа. Дори само за него Божанов плащал поне 400 лева отгоре бакшиш, когато успеел да посети любимата си масажистка. Освен това Божанков се епилирал най-редовно, включително интимните зони.

Застреляният аферист обичал да се облича и с луксозни дизайнерски дрехи за хиляди левове, но не набиващи се на очи, а доста по-семпли. Колите, които карал, също не се отличавали с лукс ниво.

Според близките до Мартин Нотариуса той страдал от т.нар. Адонисов комплекс. Идеал на тези хора е слабото, добре поддържано тяло. Тренирал всеки ден и поддържал „плочки“-те си, като се хранел доста оскъдно. Негов пример бил Дейвид Бекъм. Британецът е символ на стила, харесван от много голяма част от днешните младежи, а 50-годишният мъж често обяснявал, че е млад по дух, на близките си.

Нотариуса обичал да твърди и че успешните хора непременно са слаби като физика, като така показват, че успяват да държат „контрола“ на живота си. Вдъхвали сигурност.

Единственият проблем на Мартин Божанов бил, че страдал от кожно заболяване, което се причинявало от стрес. Често си поръчвал различни препарати от чужбина на името на близки жени до него от неудобство да използва собственото си име.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране