15.01.2024 | 12:50
Михаил Билалов разкри защо си тръгва от „Стани богат“
Актьорът стяга куфарите за Америка и се отдава изцяло на театъра и киното

След 5 години като водещ на едно от най-гледаните предавания в телевизионния ефир – „Стани богат“, миналата седмица Михаил Билалов се сбогува официално със зрителите. Той категорично разсея слуховете, че е уволнен от предаването и обясни, че сам напуска и решението да прекрати договора си с медията е взето лично от него, при това съвсем осъзнато.

Известният актьор потвърди, че приключва с кариерата си в “Стани богат”, като допълни, че му е било изключително трудно да съчетава ангажиментите си. Снимките на сериала “Вина” допълнително усложнили живота му и той едва смогвал да тъче на два стана. Затова и в предаването „120 минути“ в ефира на Би Ти Ви, където от 2021 г. се излъчва шоуто „Стани богат“, Билалов благодари на доскорошните си шефове за дългогодишното сътрудничество и разказа за бъдещите си планове.

На първо място в списъка е скорошното му турне в Страната на неограничените възможности. Америка и Канада ще приютят моноспектакъла му “Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене”. Планирани са 17 срещи с публиката, като не се изключва и опцията те да станат повече. Ваня Николова, която е актуалната половинка на Билалов, е автор на сценария, а и се занимава и с доста от останалите му проекти.

„Взех решението да си тръгна от „Стани богат“ още през месец юни, когато едва успявах да съвместявам ангажиментите си покрай снимките на сериала „Вина“ и „Стани богат“. Искам да използвам трибуната, за да благодаря на Би Ти Ви за сътрудничеството през тези 5 години“, каза актьорът Михаил Билалов в „120 минути“ по Би Ти Ви.

„Научих много, всичко тръгна съвсем на шега. Христо Хаджитанев ми се обади и каза, искаш ли да си водещ на предаването. Преди това бях гледал френския „Стани богат“ и така започнах“. Това сподели още
доскорошният водещ и актьор. Причината да се сбогува засега с кариерата на тв водещ е желанието на възпитаника на НАТФИЗ да поеме по нов път на актьорството и ангажиментите, които има в киното и театъра.

Актьорът уточни, че 2024 г. се очертава много натоварена за него откъм актьорски ангажименти и повече не може да съчетава това с воденето на телевизионната викторина.

Запитан дали е реализирал американската си мечта Билалов заяви, че мечтите няма националност. Той заяви, че е станал по-богат заради срещите с хората, а най-любимата му дума е „Господ“.

Все още от Би Ти Ви официално не са обявили кой ще замести Михаил Билалов. Има слухове, че мястото му ще заеме предишният водещ на „Стани богат“ – Ники Кънчев.

Предаването е в българския ефир от 2001 г. с водещ Ники Кънчев. Първоначално започва по Нова телевизия и върви 13 години, след което преминава през четиригодишна пауза. От 2018 г. се връща по БНТ именно с водещ Михаил Билалов.

Впоследствие форматът се прехвърля в Би Ти Ви. Явно той ще остане там и за следващия телевизионен сезон, но с нов водещ.

Билалов пък можем да гледаме в сериала „Вина“ по БНТ всяка неделя от 20:00 часа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране