09.03.2024 | 12:26
МВР мълчи за мигрантите, пребили младеж в София (видео)
Втори ден полицията не е намерила и арестувала тези агресивни и нагли чужденци, въпреки че те даже не крият самоличността си

Граждани организират протест пред МВР в София заради липсата на информация и действия по случая с пребитото от кюрди момче.

Георги Драганов, инициатор на протеста написа във Фейсбук:

„Преди дни група младежи, кюрди, се събира и започва да обикаля „Витоша“. Опипват момичета, непознати.  Едно от опипаните момичета, дете още, е разбираемо и видимо недоволно. Намесва се нейн приятел, момче, за да я защити. Тогава 11 кюрди смазват от бой българското момче, защитило честта на момиче.  Това се случва през деня, на светло, на най-оживеното място в града ни.

Сега идва особено наглата част. Самите извършители са заснели и сами са качили видеото, хвалейки се как са пребили неверник. Сложили са и надпис – Квартал Ал Залам, ще рече квартал на мира или квартал на ислямския мир. Даже са се и тагнали всички участници.

Втори ден българската полиция не е намерила и арестувала тези агресивни и безкрайно нагли чужденци, въпреки че те даже не крият самоличността си.

Аз отказвам да живея така. Тези няма да превземат стария ми квартал, нито града ми, нито страната ми. Вече има първи случаи на вендета от будни граждани и такива още ще има. А държавата да започне масови депортации на тези и такива като тях“, пише Драганов в призива си и допълва:

„Утре, 18:30, пред МВР се събираме на протест. Елате.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране