21.03.2022 | 11:01
МВР внесе постановленията за арест на Борисов, Горанов и Арнаудова
Те са входирани в прокуратурата тази сутрин
МВР отново входира проектите на постановления за повдигане на обвинение на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов.

Това става, след като прокуратурата заяви в петък, че полицията не е поискала повдигане на обвинение. От МВР уточняват, че тогава проект на постановление за това е бил внесени заедно с материалите по досъдебното производство, видно от придружителното писмо.

Припомняме Ви, че след ареста на лидера на ГЕРБ, бившия финансов министър и пиара на бившия премиер прокуратурата обяви, че няма доказателства, но има тежки процесуални нарушения допуснати от разследващите полицаи.

На извънреден брифинг премиерът Кирил Петков и вътрешният министър Бойко Рашков заявиха, че прокуратурата извършва тежък саботаж на разследването.

Софийският градски съд днес трябва да се произнесе и дали одобрява или не протоколите за обиск в домовете на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, тъй като тези действия са проведени „по неотложност“, без предварително съдебно разрешение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране