20.05.2016 | 22:28
Националният ни стадион – кално езеро за мача на Стоичков
Вече ще му викаме езерото "Васил Левски", бесни са зрителите на юбилея

Нестихващата вече четвърти час буря в столицата ни посрами пред света и ядоса всички зрители, гледащи на открито юбилея на Стоичков и футболни звезди от цял свят на националния стадион Васил Левски.

Страхотния дъжд, който продължава да се изсипва превърна спортното съоръжение в кално езеро. Футболните величия се не спираха да се хлъзгат и падат по терена, и се налагаше през три муните да се сменят, за да преобличат плувналите си в мръсотия екипи.

„Пак станахме за резил пред цял свят. Един стадион имаме уж като пред чужденците, а и той е гола вода, в буквалния смисъл. Вече ще му викаме езерото Васил Левски“, коментираха вбесени зрители на стадиона. Всички бяха категорични, че нивото на спектакъла е спаднало значително заради лошите условия на терена.

Бурята и дъджът за щастие не създадоха никакви проблеми на столичани извън стадиона, тъй като по улиците няма движение. Повечето жители на София още този следобед се отправиха към провинцията и чужбина за четирите почивни дни, а останалите гледат спектакъла на футболните звезди пред телевизорите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране