17.01.2024 | 22:42
Нова тв затри Vbox. Силно мирише на Борисов-Пеевски!
Изтрити са безценни неща, дори и откъси от тв предавания, които са се загубили в сайтовете и на бивши и на съществуващи тв канали
„Нова Броудкастинг Груп“ е собственик на VBOX7 и изглежда са решили да го затрият. Изтрили са всички качени от портебители видеа от 18 години насам.
Има безценни неща, дори и откъси от тв предавания, които са се загубили в сайтовете и на бивши и на съществуващи тв канали. Смешни видеоклипове, създадени специално за такива плафтформи и прочее, изровени от архиви песни, музика, видеозаписи.
Преди време изтриха всичко във VBOX7 от движещите се карикатури на Чавдар Николов, изтриха и интервюта с него от сайта на телевизията. Силно мирише на Пеевски-Борисов. Домусчиев продаде групата (уж) на някакъв фонд в Нидерландия, който след време показа, че не знае да е купил тази медийна група. Пеевски продаде на същата група вестниците си, два месеца преди да го включат в списъка Магнитски.
Има някакво разчистване по Пеевски.
И сега внимание – поща abv.bg също е на групата. Ако нямате поща другаде, направете си. Ако поддържате там резервни адреси към друга поща, акаунти и подобни, архиви и др., също ги прехвърлете, защото може да осъмнете без поща един ден.
И да не можете да влезете в банкова или друг акаунт. То и без друго пощата е като пробита бъчва, от която текат фишинги и спам.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране