18.11.2022 | 11:30
Пищна церемония и мач с непредсказуем изход – започва Световното първенство по футбол 2022!
Стартът ще бъде даден към 16:00 часа българско време

Настъпи времето за най-големия футболен форум на планетата. От 20-ти ноември до 18-ти декември Катар става арена на битки между 32-та най-добри национални селекции, а малко след средата на последния месец за годината ще разберем кой ще е новият футболен крал. 

Откриването на шампионата е с непредсказуемия сблъсък Катар – Еквадор, а по традиция efbet посреща поредното голямо спортно събитие с топ коефициенти и страхотни бонуси за спортни залози. 

Откриването на Световното първенство по футбол 

Програмата на Световното първенство по футбол 2022 стартира на 20-ти ноември и се очаква да станем свидетели на една от най-пищните церемонии в историята на футбола. До последно се пазят в тайна част от изпълнителите, но организаторите гарантират изключителни моменти както за присъстващите, така и за гледащите пред малкия екран. 

Стартът ще бъде даден към 16:00 часа българско време. 

Двубоят на откриването 

За масовия футболен фен двубоят на Откриването със сигурност ще е особено интересен, защото селекциите и на Катар, и на Еквадор, са сравнително неизвестни за широката аудитория. 

Въпреки статута си на домакин, арабската страна е своеобразен аутсайдер в първата среща, тъй като това е и първи мондиал за катарската селекция. Победа на домакините е оценена с коефициент 3.35* от efbet, докато триумф на южноамериканския представител е 2.45*. 

Интересен факт е, че през последните няколко години Еквадор има нов прякор – „Краля на ремитата“. Причината за това е, че отборът редовно прави равенства както с по-добри, така и с по-слаби отбори, а в последните си 11 мача момчетата на Густаво Алфаро имат 8 равенства. Този краен изход в дебютния мач на Мондиал 2022 е оценен с коефициент 3.15*

Страхотни бонуси за Световното по футбол от efbet 

През цялата 2022 година фокусът на efbet е върху бонусите и офертите, които предлага на своите клиенти. Изключение не прави и Световното по футбол, като платформата за спортни залози обяви още в началото на месец ноември два нови бонуса. 

1500х50 лева всеки ден 

Считано от старта на 11-ти месец, всеки ден (от 01.11.2022 г. до 19.12.2022 г.) efbet предлага награден фонд от 75 хиляди лева, като на случаен принцип раздава по 50 лева на 1500 клиента в сайта си (важат правила и условия).

Това означава, че до края на шампионата част от клиентите на efbet ще си разделят общо над 3.5 милиона лева, а това не е и единственото им предложение за Мондиал 2022.

И до 500 лева Cashback за Световното на efbet.com

В тениса има термин, наречен „щастлив губещ“ – играч, който е загубил в квалификациите, но все пак влиза в основната схема заради невъзможността на друг състезател да участва. Втората оферта на efbet за Световното е със сходна логика, като определено ще се хареса на тези, които са имали малшанс по време на Световното.

В шест различни етапа клиентите, реализирали загуба с мачовете на Мондиала, участват в теглене на случаен принцип за „Cashback“ на стойност 100% до 500 лева от реализираните загуби (важат правила и условия).

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране