15.02.2024 | 17:08
По заповед на ППДБ: Скандалната Вяра Тодева блокира Столичния общински съвет
От ГЕРБ искат уволнението на неврачната женица, която разфасова и ПСА

Вяра Тодева, областен управител на област София от Продължаваме промяната, върнала двете решения на СОС за избор на заместник-председатели и за съставите на постоянните комисии на СОС.

С това областният управител и Продължаваме промяната отново блокираха работата на общинския съвет. След три месеца безвремие отново блокаж. Уж на ППДБ-Спаси София много им се работеше. Уж бяха загрижени да тръгнела работата. Отново сме свидетели на „не ме слушай какво говоря, а ме гледай какво правя“.

Благодарение на Продължаваме промяната отново губим време за работа. Отново СОС не може да започне същинската си работа. Отново цяла София е заложник на желанието на ППДБ-Спаси София да завземат цялата власт в общината. И докато не вземат, ще пречат на всички, на които им се работи.

Припомням, че извънредното заседание беше свикано с гласовете на повече от 1/3 от общинските съветници, може би бяха над 50 гласовете „за“, включително и от групата на ППДБ-Спаси София. Новоизбраният председател го обяви и свика. Дотук с аргументите на Тодева, че сесията била свикана в нарушение. Публично, в залата на СОС дадох и мотивите – над 3 месеца забавяне на работата на СОС. От това, че органът не работи от 3 месеца има ли по-силен аргумент за спешност и извънредност?

Цялата истина е, че по поръчение на ПП областният връща решенията, защото не стана на тяхната. Това е ясен знак, че великата Промяна не се интересува от нищо друго освен от постове и власт. Всъщност, тези решения имат организационен и вътрешен характер за СОС. И поради това областният управител не знам кякъв точно контрол упражнява освен политически. Пълно безобразие и доказателство, че партийните интереси на ППДБСС са над интересите на София и софиянци.

След като Тодева омаза цялата процедура по демонтаж на ПСА, сега е на път да блокира и СОС. Честита промяна, софиянци!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране