11.08.2015 | 18:26
Син уби майка си!
Трагедията е станала на 7 август в София

Жена на около 60 години е била убита в София. Инцидентът е станал миналата седмица и все още за него няма официална информация, съобщи БНР.

Според източници от МВР, тялото на жената е намерено в апартаментът й в столичния квартал „Западен парк „. За момента причините за тежкият инцидент се изясняват.

След проведено разследване е установен и задържан извършител на тежко криминално престъпление. Оперативните действия на криминалисти от столичното Пето РУ и колегите им от СДВР стартирали след сигнал, получен на 7 август към 14.00 часа – в жилището й е намерена мъртва 60-годишна жена, съобщиха от МВР.

След оглед на място и извършена по-късно аутопсия от съдебни лекари е изяснено, че жената е починала от нанесени по тялото й множество травми. В хода на образуваното по случая досъдебно производство, в което се включили и експерти от Института по психология на МВР, криминалистите задържали М.М. /32 г./ – син на жертвата.

Материалите са докладвани в Софийска градска прокуратура, на задържания е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ до 72 часа

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране