12.12.2017 | 10:44
Смях! Прокуратурата проверява избора на Тамара Георгиева за Мис България
Организаторката Ирина Папазова заяви, че ако иска може да обяви тв водещия Светослав Иванов за "миска"

Българската прокуратура съвсем сериозно проверява избора на Тамара Георгиева за Мис България 2017 г. Това обяви зам.-главният прокурор Ася Петрова пред Нова телевизия. Тя обясни, че в държавното обвинение е постъпил сигнал от бившия телевизионен водещ и евродепутат Николай Бареков.

Изборът на Тамара Георгиева за Мис България се превърна от нищото в централна медийна тема, след като в социалните мрежи избухнаха яростни дискусии дали тя има необходимите качества да носи короната.

За прокурорска проверка по темата съобщи първо председателят на журито и организатор на състезанието Ирина Папазова в предаването „120 минути“ по бТВ. Тя каза, че от държавното обвинение са изискали копие от всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса.

Папазова беше категорична, че и към днешна дата в никакъв случай не би избрала друго момиче и че Тамара е един удачен избор. По повод критиките тя направи и друг любопитен коментар. „Това е частна фирма. В крайна сметка ние сме организаторите и ние сме хората, които решаваме кой как да стане Мис България. Можем да си седим на тази маса и утре, ако реша, може и вас да ви направя Мис България”, обърна се тя към водещия Светослав Иванов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране