26.07.2018 | 20:27
Труп на охранител на НСО е намерен край морския сарай на Доган

В четвъртък сутринта в непосредствена близост до морската резиденция на Ахмед Доган край Бургас бе намерено тялото на 37-годишния гард на Национална служба „Охрана“ Радослав Д. Към момента на смъртта мъжът не е бил на работа, а първоначалният оглед не е открил следи от насилие, съобщиха официално от НСО, но службата не дава обяснение какво е правил гардът там.

По случая е образувана служебна проверка. По неофициална информация най-вероятната причина за смъртта му е проблем със сърцето. В сряда вечерта мъжът е употребил значително количество алкохол. Това е било установено и при кръвната проба, която му е направена в четвъртък, допълва местната медия.

В четвъртък сутринта той оставил дрехите и телефона си на брега и е влязъл в морето. В 9 часа по-късно тялото му е открито до бетонния кей в близост до резиденцията. Трупът е откаран за аутопсия.

Публично е известно, че в ДПС охрана от НСО има само депутатът и медиен магнат Делян Пеевски. По неофициална информация такава охрана има и почетният лидер на ДПС Доган.

Официалното съобщение на НСО не дава обяснение за присъствието на гарда край резиденцията.

„На 26 юли 2018 г. около 9.00 часа на плажа в Отманли е намерено тялото на 37-годишен служител на Националната служба за охрана. Към момента на инцидента служителят не е бил на работа. Извършен е оглед на местопроизшествието. Не са открити първоначални данни за насилствена смърт. По случая е образувано досъдебно производство. Със заповед на

началника в службата е назначена служебна проверка. Изказваме съболезнования на семейството и близките на починалия наш колега“, гласи лаконичното съобщение

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране