06.02.2023 | 21:53
ЦСКА иска феърплей и титлата
"Червените" биха Пирин с 2:1 в последния мач преди рестарта

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира, че всички в клуба, както и феновете, искат силно шампионската титла. Шефът на „червените“ изрази надежда, че ще има спортсменство и феърплей през пролетния полусезон в Еfbet Лига. Филипов говори преди контролата с Пирин Благоевград, последна преди рестарта на първенството идния уикенд.

Той призна, че на този етап няма да бъдат привличани или продавани футболисти и Тобиас Хайнц ще бъде единственото ново попълнение в състава на Саша Илич. Филипов е категоричен, че ЦСКА ще има модерен европейски стадион, и призова привържениците за подкрепа.

„ЦСКА е готов да зарадва феновете с шампионската титла. Това винаги е била целта пред отбора. ЦСКА е клуб, който трябва решително да преследва заявената цел. Ще направим всичко възможно, за да спечелим титлата. Вярвам в отбора и треньора. Убеден съм в качествата на нашите футболисти. Ако има нужния феърплей в първенството, може да станем шампиони“, коментира Филипов.

„Всеки мач ще гоним победата. По този начин мисля, че ще постигнем целта, която сме си поставили. Дали вярвам във феърплея? В спорта водещото е спортсменството и феърплеят. Не е толкова важно кой ще бъде шампион, важно е всичко да се решава на терена. Надявам се да е така – тогава качеството на футбола ще се вдигне“, продължи той.

„Това са футболистите за пролетния полусезон. Мисля, че имаме нужния потенциал. Добавихме класа в отбора, надградихме с привличането на новия играч – Тобиас Хайнц. Това ще е съставът за пролетта“, добави Филипов.

ЦСКА победи Пирин с 2:1 в последната контрола преди сезона с голове на Брадли де Нойер (35) и Дюкенс Назон (65) за „червените“ и Владимир Медвед (82) за гостите.

Преди мача бе представен отборът за пролетния полусезон, а бразилецът Маурисио Гарсез взе №10, който бе запазен за Георги Йомов. Бившият национал обаче е със спрени права от август заради положителна допинг проба.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране