10.06.2016 | 21:54
ЦСКА стана ФК Лупи!
Документът е подписан от бореца Николай Паслар, седалището е квартирата му

Поредната гавра с ЦСКА вече е налице. Преди минути в интернет изтече документ от общото събрание на ПФК ЦСКА АД, което се преименува на ФК Лупи. Сменя се и адресната регистрация на новия клуб – от бул. „Драган Цанков“, на бул. „Джеймс Баучер“. На последния адрес се помещава апартамента на бореца Паслар, който живее там под наем.

Както е известно бившият шампион по борба е подставено лице на Гриша Ганчев, като според всички, които го познават няма необходимата компетентност да управлява футболен клуб.

ФК Лупи пък е очевидна гавра с доскорошния шеф на „червените“ Александър Томов, който е известен с прякора си на Добрия вълк – Лупи.

Намеренията са не само клубът да бъде фалиран, но и това да стане, като отборът със славна история, 31 титли и 20 национални купи да стане и за посмешище, пише в. „Сега“.

На състояло се вчера заседание на ПФК ЦСКА АД назначеният от Ганчев за изпълнителен директор бивш национал по борба Николай Иванович Паслар е внесъл проект на покана до акционерите в клуба за общо събрание на 26 юли 2016 г. Той е приет единодушно, без да има предложения или изказвания. Всъщност са присъствали само Паслар и Тодор Тодоров, докато третият член на УС на ПФК ЦСКА АД – Ивайло Манджуков, не е присъствал.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране