21.02.2016 | 10:41
Цв. Цв.: За мен Радан Кънев не съществува, ще съдя Станишев
Преди дни заместник-председателят на ГЕРБ се закани, че ще съди Кънев

Цветан Цветанов се закани да съди Сергей Станишев. Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че за него Радан Кънев не съществува като политик. „Ще си потърся правата, след като заведа дело за набеждаване към Сергей Станишев“. Това обяви по Нова тв Цветан Цветанов във връзка с поредицата дела, които бяха заведени срещу него.

„Лидерът на БСП излезе с един донос компромат, един анонимен сигнал. Това беше абсолютно тенденциозно и целта му беше обслужване на политическата стратегия за парламентарните избори през 2013 година. В момента адвокатът ми комплектува документите. Истината трябва да излезе“, категоричен бе заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

„За мен Радан Кънев като политик вече не съществува. Той съществува като един народен представител, който под една или друга форма е заявил, че ще бъде в опозиция“, подчерта Цветанов.

Преди дни заместник-председателят на ГЕРБ се закани, че ще съди Кънев. Поводът бяха твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че Цветанов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки. По повод назначението си преди дни за председател на Комисията за вътрешна сигурност Цветанов изтъкна, че никога не е излизал от сектора за сигурност. Поводът е замесването на името му в твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че заместникът на Бойко Борисов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.

1 коментар

  1. ЕЛЕКТРА каза:

    А дано Цецо, да вкара Момата в затвора…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране