25.02.2024 | 13:03
Тя твърди, че е врачка на Берлускони, но се оказа шивачка от „Парцаленото училище“
Докато бил жив Берлускони, нищо не й липсвало. След смъртта му обаче тя се притеснила за бъдещето си, защото в листа на завещанието му нейното име не фигурирало, въпреки че очаквала щедро наследство

Теодора Стефанова – атрактивната ясновидка, която се прослави като дългогодишната лична врачка на Силвио Берлускони, упорито крие, че е шивачка. Напористата блондинка е завършила училището по текстил в Стара Загора, което местните наричали Парцаленото. Атрактивната дама рядко се прибирала в града с най-правите улици в България, защото важни бизнес я карали да обикаля по света и у нас. Освен това не поддържала връзка със заралии, защото отдавна животът й бил минал на по-високо ниво и общувала предимно с милионери.

Теди, която след смъртта на покровителя си Силвио Берлускони предпочитала да я наричат Дора, водена от правилото – „Ново име, нов късмет”, продължава да се развива в областта на духовното и да пише книги. Отдадена на своите извънземни приятели, тя забравила, че някога е учила в Парцленото училище в Стара Загора. Натискала смело педала на шевната машина и по спомени на съученички се справяла много добре. Вадела кройки от модните списания, получавала добри бележки и по нищо не личало, че ученолюбивото момиче един ден ще се прочуе по цял свят с ясновидската си дарба, за която в онези времена дори и не споменавала. Всичко това обаче принадлежала на миналото, защото Теодора отдавна харчела парите си в най-скъпите бутици на Милано, а наученото й помагало да се ориентира в модните брандове.

Докато бил жив Берлускони, нищо не й липсвало. След смъртта му обаче тя се притеснила за бъдещето си, защото в листа на завещанието му нейното име не фигурирало, въпреки че очаквала щедро наследство.

Вероятно това е част от причината душеприказчичката на Дарина Павлова да грейне неотдавна в цялата си прелест в предаването „Черешката на тортата” срещу четирицифрена сума, както реди упорит слух.  Кулинарните й умения се оказаха далеч-далеч по-слаби от предсказанията, с които стана прочута, макар че и те да се „радват” на спорна слава.

В „Черешката” Теодора натъпка гостите си с тестени изделия и полуфабрикати – българска баница, съчетана с ориз по милански, тортелини със спанак и сирене, пилешко с як сос, предварително накълцани салати без дресинг и тестено сладко за десерт. Кулинарното поражение на блондинката бе подминато с усмивка от баскетболния треньор Людмил Хаджисотиров-Удо, дизайнерката Анжелика Раджаб, певицата Петя Буюклиева и мъжът ерген Виктор Стоянов, които въпреки всичко решиха да я поглезят с най-високата оценка 10.

Любезността им бе съпътствана от логореята на Стефанова на тема извънземни цивилизации, чипиране на човечеството, безкрайните експерименти на Илон Мъск, срещата ни с роботите и битката с тях, която щяла да продължи няколко години. Най-важното пророчество на Дора бе, че един ден България ще има министър председател с изкуствен интелект и асистенти. Думите възбудиха интереса на събеседниците, които не знаеха как да реагират, а изпълнителката на „Жена на всички времена” не се стърпя и директно я попита как този премиер с изкуствен интелект ще се погрижи за пенсиите ни. Теодора Стефанова не даде конкретен отговор и прескочи към темата за енергийните вампири, които били непрекъснато сред нас.

Според екстрасенската ракът щял да бъде напълно лечим в близко бъдеще, а татковината ни щяла да даде най-доброто от областта на IT технологиите за изработването и пускането в действие на супер компютър, който да улеснява човеците в бъдещето им съществуване. Супер компютърът слагал край на парите в брой и на многобройната администрация. Изкуственият интелект щял да бъде свързан с пожарната, НАП и „Бърза помощ”. Хората не бивало да се страхуват от новите технологии, нито от това, че могат да загубят работните си места. С помощта на роботите работната седмица щяла да се скъси до 3-4 дни.

Припомняме, че първите си ясновидски умения  Теодора получила в детството си, още докато живяла при баба си и дядо си в старозагорското село Голям дол. Била едва 5-годишна и докато играла с хлапетата на народна топка, едно момче взело, че я цапардосало по главата с умряла котка. 3 години след това Теди заеквала от страх. За връщането на нормалния й говор допринесла нейната майка Калина, която вече е покойница, но приживе притежавала ясновидски и лечебни умения.

През 1984 г. Стефанова претърпяла истинско премеждие. Цели11 денонощия тя прекарва в кома след тежка катастрофа, от която оцелява по чудо. През това време майка й посещава Ванга. Пророчицата й рекла: „Щерка ти ке оцелее и ке се прочуе като феночен!”. Така и станало. Стефанова твърди, че се е свързала със същество от планетата Ванфим на име Унилсън, което любезно й нашепвало къде кога и какво ще се случи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране