14.05.2015 | 12:16
Василев отрече да е изпращал писмо, не спомена списъците
На официалния сайт на банкера се появи опровержение. Негови приближени обаче потвърждават за имената

Няколко часа след като медиите получиха писмо, посписано „от Цветан Василев“, официалният сайт на банкера публикува опровержение. Заедно с писмото медиите получиха и линкове към четири файра, които представляват сканирани страници от тетрадката на охраната на входа на банката на бул. „Цар Борис Трети“ в София. Вътре са имената на известни политици, бизнесмени и журналисти.

В опровержението обаче не става дума за прикрепените четири файла. Приближени до банкера коментираха, че тази тетрадка би трябвало да е иззета при обиските в сградата, извършени няколко дни преди затварянето на банката през 2014 година.

„Уважаеми дами и господа,

За пореден път, бих искал да подчертая, че разпространявам публичните си изявления единствено чрез личния си сайт www.vassilev.bg.

Днес, 14.05.2015 г., зависими медии, контролирани от #КОЙ и #НяКОЙ, достигнаха ново дъно на моралната низост, разпространявайки писмо от „мое име“. Освен че не съм автор на това писмо, изтъквам, че не комуникирам с медии с ниски етически стандарти.

Интересно е също така да се отбележи, че имаше над 300 опита за хакването на личния ми сайт само през последните седмици.  Очевидно след като #КОЙ и #НяКОЙ не успяха да ми „затворят устата“ поради нелицеприятните за тях факти, които излагам, решиха да се опитат да ми припишат думи, които ги устройват.

Цветан Василев“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране