14.02.2024 | 13:43
Време е ППДБ да внесе закон, с който да забрани тв изявите на Кирил Петков
След всяка своя появи пред камера този човек се превръща в посмешище, а "Промяната" трупа само и единствено негативи

Това Народно събрание прокара купища скандални и спорни закони, време е ППДБ да помисли и за закон, с който да забрани телевизионните изяви на Кирил Петков.

Причината е много проста – след всяка своя появи пред камера този човек се превръща в посмешище, а „Промяната“ трупа само и единствено негативи.

Без карикатурни моменти не премина и разпитът на Петков по злободневните политически въпроси пред „Свободна Европа“.

Една от темите на интервюто бе срещата на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ със скандалния милионер-лобист Спас Русев в Гранд хотел „София“. На масата пред Петков имаше и лист хартия, на която най-вероятно си е водил записки. Или е имал намерение да си води такива, ако счетем за истинни думите му, че е прекъсната беседата му с Русев едва на третата минута от началото й.

Нелеп до ента степен отговор даде Петков пред Генка Шикерова, която не го остави на мира, докато не му изтръгна някакво обяснение за съдържанието на бележката. Друг е въпросът, че то бе от малоумно, по-малоумно…

„Аз всеки път като хода на срещи, където и да отида, нещата, които си… което го говоря… ги пиша. Единствената тема, тръгнахме да правиме, е за какво иде реч от тук нататък… Точно това. Ми какво се случва – регулатори, ротация…“, оправда се Петков с вид на двойкаджия пред класната си.

Да, нужен е превод на този цитат. Безумният отговор на Кирил Петков следва да значи, че по време на срещи той си води бележки не за това какво казват събеседниците му, а записва собствените си мисли!?!

От друга страна, признанието на бившия премиер, че на бележката си е записвал „регулатори, ротация…“, означава ли, че с половин уста признава, че е отишъл на тази среща, за да обсъждат одобряването на сделката за „Булсатком“ в КЗК?! КЗК нали е точно това – регулатор!?!

Най-добре вижте сами абсурдните реплики на Петков, като обърнете внимание на изражението на лицето му на провинил се двойкаджия в края на видеото:

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране