04.01.2024 | 11:53
Диана Дамянова удари своите: „Промяната“ лети с голяма шейна надолу
Кирил Петков и Асен Василев предпочитат да крият дълбоко под чаршафа, че са се сдружили с Бойко Борисов

Пиар експертът Диана Дамянова заяви, че това, че Конституцията е приета, не значи, че е извършена реформа. Пред бТВ тя коментира последните политически събития у нас. Вдясно предстои голяма промяна, в центъра има огромна дупка, вляво ще веят руски знамена, посочи тя.

Чрез смяната на министри ще разберем много неща, ние не можем да гадаем кой министър чий е, а ПП играят така, каза още пиар експертът.

ПП предпочита да крие дълбоко под чаршафа, че се е сдружила с Борисов, но истината е, че трябва да има правила, добави тя.

И вторият тур ако продължат да играят под чаршафа, това не е добре за демокрацията, посочи тя по отношение на ротацията.

ПП не влезе в партийно функциониране, въпреки че съм участвала в основаването й, разкритикува тя своите.

В българската политическа действителност се явява огромна дупка. Тази дупка я запълнихме с „ Продължаваме промяната “, но в този момент тя се пързаля с голяма шейна надолу. Отваря се голям празен ход в центъра. Българинът е центрист той не обича да се веят съветски флагове и да се друсат хорца както се прави в ляво или да се ядат торти както се прави в дясно. Българинът желае да стои в центъра и да бъде постоянен. Това желае да му предложи Доган и да осъществи Пеевски “, каза PR специалистът Диана Дамянова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране