14.12.2015 | 0:01
Домусчиев плаши с напускане на първенството
Шефът на шампионите визира непозволени действия, които бутат Левски да стане първенец

Кирил Домусчиев обяви, че ще извади Лудогорец от „А“ група и ще спре да инвестира в клуба си, ако отново има подобни инциденти. Шефът на шампионите визира непозволени действия, които бутат Левски да стане първенец. Според него „сините“ нямат и качества, и класа да станат шампиони.

„През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Всеки от журналистите знае кога Левски наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях. Колкото пъти отборите играеха сериозно мачовете си с Левски и съдиите не бяха фактор, в крайна сметка ги загуби. Вие сами можете да се сетите колко струват техните победи и колко реални са. Всеки, който разбира от футбол, може да анализира мачовете, в които Левски спечели, и как са играли противниковите отбори с тях“, обяви пред „Пик“ Домусчиев.

„За мен съдийството в този мач беше престъпно. Това е един съдия, с когото винаги сме имали проблеми, когато сме играли срещу софийски отбори, визирам ЦСКА и Левски. Не знам дали се касае за селски манталитет, но винаги ги е подпирал. Явно става дума за слагачество. По време на мача се видя, че съдията има двоен стандарт и се учудвам защо Левски се радваха толкова много след края на срещата. По този начин ли искат да станат шампиони“, запита Домусчиев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране