27.09.2018 | 0:01
Хляб с жива закваска, без консерванти, но с екстра – чорапогащни
Клиент сигнализира за абсурдния случай в социалните мрежи

Много пъти сме ставали свидетели на случайно попаднали предмети в опаковани храни, но нов случай, тръгнал от социалните мрежи, е на път да бие всички по абсурдност.

В опакован хляб, с жива закваска, но и с екстра – черен чорапогащник. Как би попаднал в нарязания хляб е истинска загадка.

„Какво, по дяволите, ядем? Да ти излезе чорап(чорапогащник) от хляба… Без коментар“, пишат в страницата Българчета във Facebook, които разпространиха кадрите.

Клиентът е закупил хляба в магазин в Добрич, но предпочита да остане анонимен. Твърди, че е подал сигнал в Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).

„Все още няма изпратен сигнал до нас. Това е възможно да се случи в рамките на днешния или утрешния ден. Ако постъпи подобен сигнал ще последва и проверка на БАБХ, но до този момент няма.

Клиентът може да твърди много неща, но трябва да се докаже. Хлябът може да е на друг производител и да е сложен в наша опаковка. Хубаво е да получим сигнал, за да проучим случая“, коментираха от фирмата-производител.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране