27.11.2023 | 22:22
Съпругата на кмета на Цалапица го хвана в изневяра, сватовете набиха майка й
Съпругата Христина го хванала с момиче в колата на пусто място извън селото

Поредна драма разбуни духовете в  пловдивското село Цалапица. Подозрение в изневяра завърши с побой и средна телесна , а основни герои в историята са кметът на Цалапица Ивайло Данаилов, съпругата му Христина и родителите на двамата. Инцидентът е станал снощи, а по случая вече има образувано досъдебно производство в Районна прокуратура, съобщава TrafficNews.

Историята започва стандартно – с чести отсъствия на Данаилов от дома му и подозрения за изневяра от страна на съпругата му.  „Проблемите не са от вчера и дъщеря ми стигна до там да му сложи проследяващо устройство. След поредното му излизане снощи , тя го е проследила и го открила с момиче в автомобила му на пусто място извън селото”, разказа пред сайта майката на Христина – Ваня Костадинова. Младата жена позвънила на майка си, казала й какво е открила, а Костадинова решила да уведоми сватовете си и да потърсят решение на проблема.

„Те живеят срещу нас. Аз влязох в двора и ги повиках. Излезе майка му Златка и аз и казах : „Елате да видите сина си, що за стока е”. А тя започна да ме обижда с най- грозни думи – нарече ме кукувица, пияница и пр. Излезе и Данаил – бащата на Ивайло, който започна да ме блъска и да ме размята по двора. Събори ме на земята и започна да ме блъска. Почувствах смазваща болка и започнах да ги моля да ме оставят на мира. Златка, каза , че нищо ми няма и че съм „артистка”.  След това Данаил извика по-малкия си син и ме изнесоха навън , като ме хвърлиха като куче до казаните за боклук“, разказа Ваня Костадинова.

Тя набрала последния номер на телефона си, който се оказал на нейна съседка, която заедно със съпруга си й се притекли на помощ. „Повикаха линейка, а докато чакахме мина някакво момче и ме завика с одеало, защото бяха цялата мокра и кална. Но не можех да помръдна  или да стана, защото изпитвах зверска болка. Била съм с бъбречна криза, но това беше по- страшно”, разказва жената. В последствие тя е откарана в УМБАЛ „Свети Георги”, където лекарите установяват, че Костадинова е със счупена дясна ключица, счупено ребро вдясно и други травми. Настанена е в хирургията , тъй като счупеното ребро е на опасно близко разстояние от белия дроб.

След подадения сигнал на 112, на място са пристигнали екипи от РУ Стамболийски. Убийството на Димитър Малинов и бягството на убиеца му, заради първоначалното неглижиране на случая, очевидно са обеца на ухото на ръководстдото на районното , които са реагирали светкавично. Полицаите са извършили първоначалните разпити на част от замесените в инцидента, разговоряли са и с пострадалата жена в болницата.

„С племенницата ми до сутринта бяхме в болницата. След това тя потегли за чужбина, тъй като е съдия на международно състезание. Не знам как ще се развият нещата. Подобна агресия не е оправдана с нищо”, коментира братът на Ваня Любомир Пелтеков.

В Районна прокуратура има образувано досъдебно производство . „Сигналът за случая в Цалапица е постъпил снощи, като на място е изпратена дежурна група от полицията. Имаме пострадала жена, която е приета в болница със счупена ключица, счупено ребро и травми по главата и гръдния кош. Очакваме резултатите от съдебно- медицинската експертиза и  разследваме обстоятелствата около случилото се. На този етап не можем да дадем повече информация”, заяви зам. районният прокурор Атанас Илиев.

Кметът на Цалапица обясни, че е „разбрал, че е имало някакво спречкване, но нямал подробности”. „Не съм разговарял с майка ми и не съм наясно какво се е случило. Сватове се, но не се харесват. Живеем отделно, не знам как се е стигнало до тук”, заяви Ивайло Данаилов пред медията.

Той и Христина са женени от 2 години, имат малък син, който също е на две години. Според семейството на Христина- Данаилов е имал връзка с момиче от танцовата група към читалището, в която играел от години. Според хора от селото, момичето не е било навършило 18 години.

На въпрос дали е имал връзка с непълнолетна, кметът заяви, че „първо не е изневерявал и второ не е изневерявал с непълнолетна”. „Със съпругата ми сме в сравнително добри отношения. Днес не съм се чувал с нея, защото тя е в чужбина и телефонът й е изключен. Като се върне, ще си изясним проблемите. Ние сме пълнолетни и всеки носи отговорност за действията си. Моите и нейните родители – също. Не виждам защо трябва да се бъркат в живота ни”, заяви Данаилов и обеща да се запознае в подробности със станалото.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране