26.07.2019 | 11:21
След големия бой: Хубчев скастри ново попълнение
Само пет-шест от футболистите на Левски се раздали срещу АЕК

Треньорът на Левски Петър Хубчев не бе доволен от своя тим след загубата с 0:3 при гостуването на АЕК в Ларнака. Специалистът се ядоса и на новото попълнение Насиру Мохамед, но също така обяви, че във футбола стават всякакви обрати и все още има шансове за реванша.

Наставникът на „сините“ не обвини съдията за червения картон на Живко Миланов в края на първото полувреме.

„Пет-шест човека се раздадоха до край, но това остава в съблекалнята, няма да кажа кои са. Не съм доволен от представянето на Насиру Мохамед, поне основни неща трябва да знае. Няма да се оправдавам със селекцията, щом не сме успели е наша грешка“, каза Хубчев.

„При това време, изгонването на Миланов беше ключовият момент. Аз не съм съдия, щом съдията е преценил, така е трябвало. Няма да стане по-студено в Кипър, условията бяха еднакви и за двата отбора. АЕК обича да играе с топката, те се възползваха максимално от червения картон“, коментира още „синият“ треньор.

„Който и да е мач, футболистите ми са фаворити, с тази мисъл ще излезем и в следващия мач. Тежко е, но във футбола какви ли не обрати са ставали. Ще видим как ще го изиграем този двубой“, завърши Хубчев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране