30.05.2016 | 0:01
Владо Стоянов е №1 в България
Най-добър треньор за изминалия сезон е Георги Дерменджиев, който изведе Лудогорец до пета поредна шампионска титла

Владислав Стоянов бе избран за футболист №1 на „А“ група. Вратарят на Лудогорец и националния отбор на България триумфира в анкетата „Футболист на футболистите“ на Асоциацията на българските футболисти. 28-годишният страж изпревари в допитването голмайстора на „А“ група Мартин Камбуров (Локо Пд) и новия национал на България Марселиньо (Лудогорец). В анкетата участваха играчите от „А“ и „Б“ група – българи и чужденци, които сами избраха най-достойните за отличията между тях.

Най-добър треньор за изминалия сезон е Георги Дерменджиев, който изведе Лудогорец до пета поредна шампионска титла. Той се пребори с конкуренцията на Стойчо Стоев (Левски) и Христо Янев (ЦСКА).

Приза за най-добър млад футболист прибра 22-годишният Кристиян Малинов (Литекс), негови подгласници станаха Георги Китанов (Черно море) и Божидар Краев (Левски). Здравко Лазаров-Електричката пък бе отличен за цялостен принос към футболната игра. Най-добра футболистка е Силвия Радойска (НСА). Специалната награда „Трифон Иванов“ за проявено мъжество и характер на терена заслужиха братята Веселин и Йордан Миневи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране