15.06.2016 | 16:52
Желязков се завърна като шеф в „Левски“
Жужо ще е главен мениджър, а Станислав Ангелов - спортен директор

Андрей Желязков се завръща като началник в „Левски“. Легендарният футболист е новият главен мениджър на клуба, като ще отговаря за селекцията в първия отбор и за детско-юношеската школа. Жужо бе спортно-технически директор през 90-те години, като спечели две титли с треньора Георги Василев. След това а за кратък период от време бе и начело на представителния тим на „сините“.

Желязков бе представен пред медиите заедно с новия спортен директор Станислав Ангелов, който досега бе шеф на школата на клуба на стадион „Раковски“. Бившият национал заменя на поста подалия оставка Георги Иванов-Гонзо.

„Всички са съгласни с избора, който направих. Андрей Желязков е изключителен професионалист, работил съм с него и знам, че ще се справи. Вярвам и в Станислав Ангелов“, заяви новият председател на УС на „Левски“ Николай Илиев.

На свой ред Желязков добави: „Убеден съм, че ще направим много добър екип и само с такива хора ще постигнем целите, които сме си поставили – шампионска титла и спечелване купата на България. За „Левски“ са много важни резултатите. Ако постигнам такива, значи сме си свършили добре работата.“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране